JOEP+CO

JOEP+CO

Tel: 023 - 571 21 41
Mail: info@joepenco.nl

Bezoekadres

Hendrik Figeeweg 1-0015
2031 BJ Haarlem

Volg ons nu ook via:

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Laura Osinga

Laura Osinga (24)

“Op de website van JOEP+CO zag ik een uitdagende junior sales functie in Amsterdam die mij erg aansprak. New business en verantwoordelijkheid zijn elementen waar ik naar op zoek was, daarom heb ik contact gezocht met de desbetreffende recruiter.

Na een goed telefoongesprek met Linda de Keijzer werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op kantoor. Zij vertelde mij uitgebreid over de functie en de sollicitatieprocedure, waardoor mij meteen duidelijk werd wat mij te wachten stond.

De voorbereiding op de gesprekken met de opdrachtgever heb ik als prettig ervaren. Linda nam uitgebreid de tijd voor alle vragen en ik kon haar makkelijk bereiken als iets nog niet duidelijk was.

Mijn algemene indruk van JOEP+CO is heel positief. De communicatie is plezierig, men is informeel en duidelijk; precies waar ik van houd. De openheid, sfeer, oprechte interesse en daardoor de goede begeleiding vielen mij ook heel erg op. Ik zal JOEP+CO dan ook zeer zeker bij anderen aanraden!”

Wout Jansen

Wout Jansen (29)

“Ik kwam in aanraking met JOEP+CO doordat ik werd benaderd door recruiter Linda de Keijzer. Zij kwam met een accountmanagement functie bij een bedrijf in Hilversum dat goed aansloot op een volgende stap in mijn carrière. Linda gaf mij een goede en duidelijke uitleg van de functie waarna ik enthousiast werd.

Na een plezierige kennismaking op het kantoor van JOEP+CO mocht ik op gesprek bij het bedrijf. Linda heeft mij van te voren goed begeleid en voorbereid; alsof ze zelf op gesprek zou gaan. De introductie bij de werkgever was een positief en ontspannen gesprek zoals een kennismaking in mijn ogen ook hoort te zijn.

De betrokkenheid van JOEP+CO heb ik als goed ervaren. Er werd altijd contact opgenomen om te vragen hoe het was gegaan en of er nog vragen en onduidelijkheden waren. Ook buiten werktijd was dit mogelijk! Ik heb JOEP+CO ervaren als een jonge vriendelijke onderneming die veel vertrouwen en moeite steekt in te plaatsen kandidaten. De persoonlijke en informele tone of voice spraken mij erg aan. De begeleiding en de doorzettingskracht van Linda is by far de doorslag geweest voor het succesvol plaatsen!”

Onze klanten
HEWLETT PACKARD ROBIDUS Insinger de Beaufort Media Planet MEMORY GROUP DELL B.V. ACHMEA MISCO BV I3 GROEP Appco Group Nederland
JOEP+CO gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close