JOEP+CO

JOEP+CO

Tel: 023 - 571 21 41
Mail: info@joepenco.nl

Bezoekadres

Hendrik Figeeweg 1-0015
2031 BJ Haarlem

Volg ons nu ook via:

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Opdrachtgevers

De ´P´ in JOEP+CO staat voor Persoonlijk en daar draait het bij ons om. Wij zijn ervan overtuigd dat het van groot belang is om uw bedrijf (of afdeling) eerst goed te leren kennen, zodat wij voor u de juiste kandidaten kunnen recruteren.

Werkwijze JOEP+CO

Werving van kandidaten geschiedt bij ons hoofdzakelijk via netwerken. Wij zetten onze zakelijke en persoonlijke netwerken in om in contact te komen met de juiste kandidaten. Daarnaast selecteren wij kandidaten uit een door ons opgebouwde database van professionals. Verder maken wij gebruik van o.a. jobsites, staan wij actief op carrièrebeurzen en adverteren wij gericht in print en online media.

De selectie van onze kandidaten wordt gebaseerd op het resultaat van meerdere interviews. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om (psychologische) assessments in te zetten. Wij stellen de kandidaat aan u voor op basis van een initiële match op rationele en emotionele aspecten. Wanneer u en de kandidaat een arbeidsrelatie willen aangaan, heeft u de keuze om de kandidaat in dienst te nemen of voor een bepaalde periode door JOEP+CO te laten detacheren.

Mogelijkheden

  • U kunt beschikken over onze kandidatenpool en hieruit potentiële kandidaten selecteren
  • Wij recruteren voor u op basis van 'no cure no pay'
  • Wij verzorgen (psychologische) assessments en assisteren u met de loopbaanbegeleiding en coaching van uw werknemers
  • Wij bieden een full services Mobility pakket waarbij wij uw werknemer(s) actief aan een nieuwe werkkring helpen
  • JOEP+CO neemt het gehele instroomtraject voor u uit handen op basis van een 'branded' recruitment model met een gedeeltelijke of gehele outsourcing van uw recruitmentafdeling
  • Levering van gekwalificeerde professionals is mogelijk op vaste, interim of detacheringsbasis
Onze klanten
KPN CONSULTING Email Vision Media Planet HFM Talentindex ING FXMM T-MOBILE CISCO SYSTEMS INT. B.V. OTYS RECRUITING TECHNOLOGY ROBIDUS DELL B.V.
JOEP+CO gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close