JOEP+CO

JOEP+CO

Tel: 023 - 571 21 41
Mail: info@joepenco.nl

Bezoekadres

Hendrik Figeeweg 1-0015
2031 BJ Haarlem

Volg ons nu ook via:

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Assessments

Als bedrijf wilt u de beste kandidaten aannemen en het beste uit uw werknemers halen. U wilt weten of een sollicitant geschikt is voor een functie, wat de ontwikkelmogelijkheden van uw werknemers zijn of wat een passende loopbaanstap is voor uw werknemer. Voordat u een kandidaat aanneemt of een werknemer een nieuwe functie wilt aanbieden, zal u eerst na moeten gaan of er een match is.

Vaak zegt het ‘onderbuikgevoel’ dat u heeft veel over een betreffende kandidaat/werknemer. Echter, het gevoel blijft subjectief. Om uw gevoel te concretiseren is een assessment een goed en betrouwbaar instrument. Een assessment geeft u een objectief beeld over de situatie betreffende de kandidaat/werknemer. Dit kan heeft betrekking op zijn/haar competenties, persoonlijkheid, drijfveren en intelligentie. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deze persoonskenmerken een relatief hoge voorspellende waarde hebben voor het getoonde gedrag van de kandidaat.

Wat bieden wij

Wij maken gebruik van de psychologische testen van HFMtalentindex. Deze testen doen een voorspelling over relevante gedragskenmerken van de kandidaat op basis van onderliggende persoonskenmerken en geven u betrouwbare en valide informatie.

Naast de online testen bieden wij ook een rollenspel aan met onze ervaren consultants. Door hun jarenlange ervaring in de Sales kunnen zij uw kandidaat/werknemer testen op hun bekwaamheid in het voeren van (veelal lastige) gesprekken. Zij zullen de kandidaat/werknemer testen op de gesprekstechnieken, gespreksstructuur en de houding. Eventuele aandachtspunten zullen vooraf met u besproken worden.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via info@joepenco.nl of via 023-5712141.

Let op: De testen en het rollenspel dienen als aanvulling op andere selectie-instrumenten, zoals het CV, de motivatiebrief en het interview. De testen kunnen u helpen bij uw selectie en u vertellen waarom een kandidaat eventueel (niet) geschikt zou zijn voor een bepaalde rol

Onze klanten
INTER ACCESS B.V. HEWLETT PACKARD ROBIDUS T-MOBILE I3 GROEP OTYS RECRUITING TECHNOLOGY QNH KPN CONSULTING ACHMEA Call2
JOEP+CO gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close